Vaša košarica je prazna.
Proizvodnja tekile Código 1530 Añejo počinje sa 100% plavom Weber agavom, pažljivo odabranom i ubranom na vrhuncu zrelosti. Srca agave, poznata kao piñas, kuhaju se u tradicionalnim zidanim pećnicama, kako bi se izdvojili njihovi okusi i šećeri, a nakon kuhanja, agava se drobi, a sok se fermentira pomoću soja kvasca koji je razvio Código. Ovaj proces fermentacije pretvara šećer u alkohol, stvarajući aromatičnu tekućinu koja na kraju postaje tekila. Nakon fermentacije, tekila se dvostruko destilira u malim bakrenim kazanima, proces koji pomaže u pročišćavanju i koncentriranju okusa. Código 1530 Añejo zatim odležava najmanje 18 mjeseci. Za to vrijeme odležava u bačvama od francuskog bijelog hrasta od caberneta Napa Valley. Produljeno sazrijevanje omogućuje tekili interakciju s drvetom, dodajući dubinu, kompleksnost i bogate arome.